Ik adviseer op big4nivo aan ondernemers, vermogende particulieren, accountants en administratiekantoren over inkomstenbelasting, vennootschapbelasting en erf- of schenkrecht.
Als uitgangspunt van mijn belastingadvisering en fiscaal juridische begeleiding geldt een hoge kwaliteit en een persoonlijke aanpak met een vaste prijsafspraak. Naast fiscale advisering geef ik second opinions en voer ik bezwaar- en beroepsprocedures.

Werkwijze
Ik geef belastingadvies op "big4nivo"met een persoonlijke aanpak. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Mijn adviezen zijn transparant. U weet daardoor steeds waar u aan toe bent. U komt dan als cliƫnt ook niet voor verrassingen te staan. Geen ingewikkelde adviezen die uiteindelijk meer kosten dan ze opleveren of u ongewild met procedures confronteren. Bovenal levert deze manier van werken, helder en transparant, u en mij een goede relatie met de belastingdienst op. Ik ben werkzaam als zelfstandig belastingadviseur. ik ben daarom onafhankelijk van andere adviseurs, accountants of consultants. Voor fiscale zaken die buiten mijn werkgebied vallen, werk ik samen met andere belastingadviseurs in Tax consult network. Tax consult network heeft diverse fiscale specialisten.
Voor aan slag te gaan, kunnen wij in een inventariserend gesprek kennis maken. Daarin bekijken we vrijblijvend of ik iets voor u kan doen.

Back to Top